Temakvällar

Välkommen på AMIGAs temakvällar!

Vem är egentligen individen som döljer sig bakom den där söta, blöta lilla nosen, den så djupa blicken och viftande svansen? Hur kan vi optimera träningen, eller hur hittar vi rätt i djungeln bland hund- och kattmat, vitaminer och tillskott? Hur arbetar en hundmassör? Frågorna kring hund- eller kattägarskapet är många, och vi på AMIGA Djurcenter uppmuntrar till att kunskapsspridning om djuret.

Våra temakvällar arrangeras ungefär en gång i månaden och föranmälan gäller. Vi bjuder såklart på smarrig fika samt goodiebag till hunden! Ange dina ev. matallergier i anmälan. Din var femte temakväll bjuder vi på deltagaravgiften!

 


 

Temakväll

Hundmassage

Dipl. hundmassör Jojo Stenberg från Stockholms hundhälsa föreläser om hundmassagens inflytande på hundhälsan och visar hur hen arbetar med hundens mjuka delar.

Datum & tid: 11 februari kl. 19-20:30
Plats: AMIGAs lokaler i Södertälje
Deltagaravgift: 200 kr. för en person, 350 för två personer ur samma hushåll
Alla deltagare får en goodiebag till valpen med sig hem!

 


Temakväll

Bli med valp! För dig som ska skaffa-, eller just har blivit med valp

Datum & tid: 11 mars kl. 19-20:30
Plats: AMIGAs lokaler i Södertälje
Deltagaravgift: 200 kr. 350 för två personer ur samma hushåll
Alla deltagare får en goodiebag till valpen med sig hem!

Hitta evenemanget här

 


Temakväll om katt i april

Kunskap om katten

Under aprils temakväll bjuder vi in en föreläsare som är expert på katt. Håll dig uppdaterad för datum och specifikt tema.

Datum & tid: april
Plats: AMIGAs lokaler i Södertälje
Deltagaravgift: 200 kr. 350 för två personer ur samma hushåll
Alla deltagare får en goodiebag till katten med sig hem!

 


Anmälan
Via mail till info@amigadjurcenter.se eller i butiken. Anmälan är bindande och du fullföljer din anmälan genom att erlägga deltagaravgiften. Antingen i kassan på AMIGA eller så kan du få en betallänk skickad till dig per sms. Observera att temakvällarna har begränsat antal platser, anmäl dig i god tid för att säkra din plats.

Innan du anmäler dig, var god läs hur AMIGA Djurcenter hanterar personuppgifter >>>

 


Har du ett önskemål om ett tema eller kanske själv vill föreläsa om Dina kunskaper under någon av våra temakvällar? Skriv till info@amigadjurcenter.se