Temakvällar

Välkommen på AMIGAs temakvällar!

Vem är egentligen individen som döljer sig bakom den där söta, blöta lilla nosen, den så djupa blicken och viftande svansen? Hur kan vi optimera träningen, eller hur hittar vi rätt i djungeln bland hund- och kattmat, vitaminer och tillskott? Hur arbetar en hundmassör? Frågorna kring hund- eller kattägarskapet är många, och vi på AMIGA Djurcenter uppmuntrar till att kunskapsspridning om djuret.

Våra temakvällar arrangeras ungefär en gång i månaden och föranmälan gäller.

 


 

Temakväll februari

Hundens anatomi &  bedömningsprinciper

Är du intresserad av hundar och hundutställningar? Kanske är du hunduppfödare, eller kanske bara nyfiken? Frågorna kring hundens anatomi och domarens bedömningsprinciper inom utställningsvärlden är många. Hur tänker domaren egentligen? Vad vill domaren se, och hur går hen tillväga när hen bedömer din hund? Välkommen till en helkväll med föreläsning om anatomi och bedömningsprinciper med allarounddomaren Moa Persson på AMIGA Djurcenter 27 februari 2020!

 

Biljetter & frågor

En biljett kostar 250 kr./pers. Anmälan är bindande. Kontakta AMIGA Djurcenter för biljett, ring till 08-550 440 51 vardagar mellan kl. 11-18, lördagar 11-15 eller skriv till info@amigadjurcenter.se

Moa Persson, domare & föreläsare
FOTO: Rossmix

 


Temakväll mars

Inspireras av klicker!

Varför träna med klicker, och hur blir klickern ditt vassaste träningsredskap? Välkommen på AMIGA Djurcenters inspirationskväll om klickerträning den 12 mars kl. 18-19:30!

 

Biljett & frågor

En biljett kostar 150 kr./pers. Anmälan är bindande. Kontakta AMIGA Djurcenter för köp av biljett, ring till 08-550 440 51 vardagar mellan kl. 11-18, lördagar 11-15 eller skriv till info@amigadjurcenter.se Om du mailar behöver du ange ditt mobilnummer för biljettlänk.

Alla deltagare får en spännande goodiebag till hunden med sig hem!

 

 

Stina Lundin, klickerinstruktör & föreläsare
FOTO: HundKanalen

 


 

Innan du anmäler dig, var god läs hur AMIGA Djurcenter hanterar personuppgifter >>>

 


Har du ett önskemål om ett tema eller kanske själv vill föreläsa om Dina kunskaper under någon av våra temakvällar? Skriv till info@amigadjurcenter.se