Meddelande

KÄRA KUNDER OCH FÖLJARE!

Det är med vemod och sorg vi måste meddela att AMIGAs hundcafé har fått lov att stänga ner, och att vår fysiska butiksförsäljning på Wedavägen kommer att stänga fr.o.m. 29 augusti. Detta är en direkt konsekvens av Coronakrisens verkningar på ekonomin, både för oss och för våra kunder. Vi kommer att sakna alla fikastunder och möten med gästande hundar och människor vi haft under dessa 1,5 år. Vi kommer att vårda alla minnen från den tid som varit.
 
KUNSKAPSCENTRUM
Vi har dock beslutat ge Coronasituationen en ny match och blickar framåt! Grundidén när AMIGA startades var att skapa en mötesplats för aktiviteter med hunden. Många av er därute har varit på våra temakvällar, modeshowen, kurser, föreläsningar, vernissager mm. Vi har nu valt att plocka ut guldkornen ur verksamheten genom att fortsätta bygga AMIGA som mötesplats och kunskapscentrum! Den som vill är medbjudna på resan!
 
AMIGA HUNDHALL SÖDERTÄLJE
Fr.o.m. 1 september kan alla som vill boka vår lokal för att hålla kurser, träningar, möten, utbildningar, kennelträffar, träningskvällar, ringträning – you name it! Vi öppnar en ny hundhall i Södertälje!
 
WEBBSHOPEN BESTÅR
Vi kommer inte att avsluta försäljningen av foder och tillbehör. Tvärtom! Istället för butiksförsäljningen i Weda kommer webbshopen på hemsidan att utvecklas till sin fulla potential och erbjuda allt du behöver! Du kan således fortsätta handla dina varor lokalt från oss! Med hemkörning för din bekvämlighet, naturligtvis!
 
DAGISET & KLOKLIPPNING
Hunddagiset förändras inte av omstruktureringen, och vi kommer att fortsätta erbjuda kloklippning drop-in som vanligt!
 
HUNDFRISÖREN FORTSÄTTER
Hundfrisörens verksamhet är också oförändrad, bara att höra av dig till Sandra för att boka din tid som vanligt!
 
Du kan läsa mer om hundhallen och boka den här: www.amigadjurcenter.se/hundhall/
 
Här hittar du den nystartade Facebook-gruppen där kursarrangörer mfl. lägger ut information om sina kommande aktiviteter i hundhallen. Håll dig uppdaterad – välkommen att gå med – och bjud med en vän >>> www.facebook.com/groups/hundhallen/
 
—————————————-
CORONA-POLICY
I Corona-tider med rådande avståndsrekommendationer gäller riktlinjen för hundkurser max 7 ekipage och max 12 personer. Vid utbildningar eller möten max 18 personer utöver arrangören. Arrangören/ansvarig person på plats åtar sig efterfölja riktlinjerna och tar ett övergripande ansvar över att även andra deltagare följer rådande avstånds- & hygienrekommendationer. Handsprit finns tillgängligt för besökare.
 
#amigadjurcenter #StayTuned #hundhall #hundhallsödertälje #södertäljehundhall #stöttadinlokalasmåföretagare #stöttalokalaföretagare