Kundklubb

Vad kostar det?

Ingenting, det är helt gratis att vara med i kundklubben!

Varför ska jag bli medlem?

Vi vill att du är med oss när AMIGA växer! AMIGA är en mötesplats där vi vill att du känner dig som hemma! Här kan du ta en fika med vovven, träffa andra och snacka hund, katt, kanin, marsvin, vilket djur som helst, med andra djurälskare! Som medlem i kundklubben får du nys om våra specialerbjudanden i ett nyhetsbrev en gång i månaden. Dessutom samlar du bonus på alla dina köp av foder- eller djurtillbehör från butiken (gäller ej cafévaror).

Hur blir jag medlem?

Gör så här: Klicka och fyll i medlemsansökan– tryck på skicka – sen är det klart! Vi skickar en bekräftelse till dig inom tre dagar. Ditt telefonnummer är ditt medlemsnummer. Du kan närsomhelst välja att gå ur kundklubben, skriv då till admin@amigadjurcenter.se  Det går också bra att bli klubbmedlem direkt i butiken.

AMIGAS integritetspolicy medlemskap i kundklubben

Som medlem i vår kundklubb anger du i ansökningsformuläret vissa uppgifter som berör ditt medlemskap, dessa raderas antingen när du begär utträde ur klubben, eller vid nästkommande årsskifte om du inte har gjort några köp som registrerats under det aktuella kalenderåret. Om du vill begära utträde mailar du till admin@amigadjurcenter.se