Hundpsykolog sökes

Hundpsykolog sökes till vårt team. Är det du?

 

Vilka är vi?
AMIGA Djurcenter utgörs av ett sammansvetsat team med kunden och djuret i fokus. I djurbutiken erbjuds prisvärda varor till hund, katt och andra smådjur, och caféet är stadens enda hundcafé! I verksamheten drivs också hundkurser av dipl. instruktör med över 10 års erfarenhet av kursverksamhet. AMIGA är en knutpunkt för flera kompetenser, och nu söker vi vår blivande teammedlem till området hundens psykiska hälsa!

 

Vart finns vi?
AMIGAs lokal ligger beläget med gångavstånd till Södertälje centrum och flertalet hundtäta bostadsområden. Här finns också Willys, ICA, bensinmackar och andra div. butiker, samt goda bussförbindelser. I november flyttar vi in i lokalerna (adress kommer) och i december öppnar vi upp portarna till verksamheten.

 

Vem är du?
Du är liksom vi serviceminded och vill ge kunden det där lilla extra bemötandet. Du är egenföretagare och innehar f-skatt. Du är utbildad hundpsykolog el. motsvarande med utbildningsbevis. Du arbetar med mjuka metoder och har erfarenhet av att arbeta självständigt liksom i team kring hela hundens hälsa. Du kommer att dela lokal med en annan yrkesperson inom området hundens fysiska hälsa.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Villkor
Du erlägger en månatlig hyra för din del i lokalen, hyran delas mellan dig och personen som arbetar med hundens fysiska hälsa. I hyran ingår lokalens driftkostnader. Det ingår även löpande marknadsföring då du som en i teamet profileras på AMIGAs hemsida, sociala medier och andra annonsplatser i AMIGAS namn.

Samarbetet inleds tidigast i december.

 

Frågor och ansökningar
Skriv till: info@amigadjurcenter.se Bifoga CV max 2 sidor och personligt brev max 1 sida.

Sista ansökningsdag är 30 november, ansökningar hanteras dock löpande och platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Läs mer om hur AMIGA hanterar personuppgifter >>>

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 


 

Vi söker också