Hundfrisör sökes!

AMIGA Djurcenter i Södertälje söker en driftig hundfrisör med teamkänsla! På AMIGA Djurcenter får vi ständigt förfrågningar efter hundfrisör. Det vill vi kunna bemöta våra kunder med och vi söker nu dig som vill ta karriären till ett nytt steg hos oss på AMIGA.

 

AMIGA Djurcenter

Djurbutik • hundkurser • hundcafé

AMIGA Djurcenter öppnades i december 2018 och är en oberoende butik med foder och tillbehör till hund, katt och gnagare. I verksamheten hålls hundkurser, tematiska träffar, hundbadning, kloklippning, utställningsträning mm. Det har nyligen startats upp en veterinärverksamhet med flera tillfällen per termin för vaccinationer och dylikt. Vi arrangerar även olika evenemang, som senast i september en modeshow för hund med fokus på hundars olika kroppar, pälsar och behov.

På AMIGA erbjuder vi även fika till människa och hund i vårt mysiga café/hundcafé!

 

Lokalisering

Vår verksamhet ligger i Weda handelsområde i Södertälje. Weda är ett vältrafikerat område med närhet till Södertäljes norra avfarter. Vi har kunder från en mängd olika orter, Södertälje, Trosa, Tumba, Stockholm, Haninge, Botkyrka, Salem, Rönninge mm. Hundcaféet lockar såklart många besökare då vi är det enda caféet ”söder om stan.”

I Weda finns närhet till många lokala, hundtäta bostadsområden och promenadstråk. I närområdet finns även ett hunddagis och storbutiker så som Willys, ICA, Lidl mfl.

Det finns flera hundfrisörer verksamma i Södertälje men behovet är stort och väntetiderna blir långa. På AMIGA får vi in förfrågningar dagligen. Nu vill vi hitta Dig som blir våra hundkunders frisör!

Det går att hyra parkeringsplats i anslutning till lokalen till en månatlig avgift om ca 250 kr. via Q-park.

 

Vem vi söker

AMIGA Djurcenters koncept handlar om att ge kunden det där lilla extra i bemötandet och hundhållningen. I arbetsmiljön på AMIGA arbetar vi för en bredd av kompetenser. Kunden ska alltid kunna känna sig trygg när vi tar hand om hens hund och vi söker dig som ser till hundars olika behov i ditt yrke. I tillsättningen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi söker dig som är certifierad hundfrisör med minst ca 6 månaders erfarenhet inom yrket.

Du är egen företagare och har f-skatt.

 

Villkor

Platsen riktar sig till dig som är egen företagare. Din lokalhyra är 2160 kr. per månad. I hyran ingår:

» Tillträde till vårt hundbadrum med förhöjt badkar samt intilliggande trimrum

Tillträdet gäller 1-3 dagar/vecka. Vid fler än 3 dagar/vecka utgår en kostnad om 150 kr./dag. Vi ser gärna att du försöker lägga ditt schema i heldagar. Max antal dagar per vecka är 4 dagar då även fler nyttja utrymmet.

 

» Utrustning och renhållning

Du medtar eget trimbord och övrig utrustning som du själv tar hand om. Du har tillgång till tvättmaskin och tumlare. Du sköter städningen av badkar, badrum och trimyta med befintlig städutrustning som vi tillhandahåller. Du har tillgång till personalutrymmen med kök, dusch och toalett.

 

» Avtal

Första tre månaderna utgör ett prov för både dig och oss. Därefter kan vi göra en förlängning. Uppsägningstiden för båda parter är 1 månad.

 

» Marknadsföring

Som verksam på AMIGA blir dina tjänster en del av vår marknadsföring i sociala medier, hemsida och tidningar helt utan kostnad.

 

Ansökningsprocessen

Ansökningsperioden löper mellan 1 oktober och 15 november. Du lämnar din ansökan enkelt via ett webbformulär. Vi kommer att kalla mellan 2-4 sökande till intervju. Till intervjun tar du med dig ditt CV samt namn och nummer till två referenser. Intervjuer kan komma att ske löpande, så tveka inte! Ansök redan idag!
 
Vi återkommer till samtliga sökanden senast den 30 november då ansökningstiden löpt ut.
Har du frågor? Ring och prata med Stina på 08-550 440 51 eller skriv till stina@amigadjurcenter.se

 

Låter det intressant? Lämna din intresseanmälan här >>>

 

HITTA HIT

AMIGA Djurcenter finns på Wedavägen 1b i Södertälje.

ÖPPETTIDER

Mån-fre 11-18
Lör 11-15