Hunddagiset

Välkommen till vårt hunddagis! Vi rår om din hund!

Varför ska jag välja AMIGAs hunddagis till min hund?

AMIGA Djurcenter har öppnat hunddagis! Dagiset har tillstånd från Stockholms läns Länsstyrelse att bedriva hunddagisverksamhet. För dig som hundägare innebär det trygga förhållanden för din hund, bland annat är lokalen säkerhetsanpassad enligt Jordbruksverkets föreskrifter och personalen utbildad.

Dagiset är litet och gemytligt och inrymmer mellan 12-13 hundar i olika åldrar och storlekar. Vi har tre ”rum”, det Orangea, Rosa och Blåa rummet. Lokalen är luftig och personalen har hela tiden uppsikt över alla hundarna.

När du har din hund på vårt dagis har du som hundägare en mängd förmåner. Vi vill ju skämma bort er lite extra! Till exempel har du dubbelt så hög bonus som klubbmedlemmar när du handlar foder och tillbehör i vår butik. Alltid! På allt! Med hund på vårt dagis ingår fler förmåner, till exempel gratis kloklipp!

Förmåner:

 1. 2-4 kostnadsfria veckor per sommar då hunddagiset håller stängt. De flesta dagis tar ut en avgift även när dagiset är stängt under sommaren. Vi tycker du kan ta den hyran till att skämma bort din vovve istället!
 2. Vi håller efter hundens klor utan extra kostnad 2 ggr/mån! Då har du mer tid för vovven på er gemensamma fritid och kan ägna er åt roligare saker! Värde 240 kr./mån.
 3. Du lånar vårt ergonomiska badkar i vårt hundspa för att hålla efter din hunds päls kostnadsfritt 1 gng/mån! (Schampoo, balsam och lån av handdukar ingår). Värde 100 kr./mån

  Dessutom:
 4. Personalen som tar hand om din hund är välutbildad med långtida erfarenhet av att arbeta med hund, hundträning, hunduppfödning och hundskötsel. Personalen uppfyller Länsstyrelsens riktlinjer och är godkänd för att bedriva och ansvara över hunddagisverksamhet.
 5. Dagiset ligger väl tillgängligt invid Weda Handelsområde och Moraberg vid Södertäljes norra avfart. Gratis P med p-skiva finns precis utanför. Enkelt att bara stanna till när du lämnar och hämtar vovven!
 6. Hundarna har tillgång till vår hundhall där de får leka av sig regelbundet.

Snittpriset för en dag på dagiset är 165 kr.

Se hur dagiset ser ut, klicka på filmen!

Skötsel och rutiner 

 • Inlämning av hunden sker helgfria vardagar mellan ca kl. 06:45 och 09:00 och hämtning sker mellan kl. 14:00 och 18:00. 
 • Hunden anländer till dagiset, och avlämnas från detsamma, välrastad.
 • Många hundar har speciella matpreferenser. Hundar som behöver utfodras under dagen har därför med sitt eget foder och utfodras upp till 3 ggr/dag på dagiset.
 • Dagiset använder egna skålar, halsband, selar och koppel när hunden vistas på dagiset. Behöver hunden en speciell sele som inte finns i AMIGAs sortiment köper ägaren dock denna själv. Ev. täcken och pullovers eller dylikt står ägaren för.
 • Hundarna rastas i Wedaområdet, Grusåsen, Brunnsäng och andra närliggande platser. Promenaderna hålls både i stadsmiljö och skog. I skogen brukar vi även passa på att köra lite godissök!
 • På dagiset bor hundarna lite som “hemma”. Vi har soffor, fåtöljer och mjuka bäddar. Där inne tar vi ofta vår rast så hundarna får gosa!

Vad kostar en dagisplats på AMIGA?

På AMIGAs hunddagis hyr du en dagisplats tillsvidare och hunden kan vistas på dagiset helgfria vardagar. Uppsägsningstiden för båda parter är 1 månad.

Under juli håller dagiset stängt 2-4 veckor, dessa är självklart hyresfria ♥

En plats på AMIGAs dagis kostar 3400 kr. per hund och kalendermånad. I priset ingår de förmåner som nämnts ovan, samt:  

 • En dagisplats reserverad enbart för Din hund.
 • Rastning och motion 2-4 gånger per dag. 
 • Aktiveringsträning, särskilt för unga eller gamla hundar som inte har samma promenadbehov. Aktiveringsträning kompletteras även för hundar med stort arbetsbehov.

Hur går det till?

Du kan enkelt lämna in en intresseanmälan till oss. Det förbinder dig inte till någonting. När du lämnat in en intresseanmälan hör vi av oss till dig för att träffas. Om vi ser möjligheten att ta emot din hund börjar hunden först på inskolning. Inskolningen kostar 225 kr./dag och pågår ca 3-10 dagar beroende på individen. Under inskolningen rapporteras hundens framsteg till ägaren varje dag och inskolningen pågår under så kort tid som möjligt. Om hunden inte trivs i miljön eller inte fungerar ihop med de andra hundarna kommer hunden inte kunna fortsätta inskolningen eller antas till dagiset.

Hur anmäler jag mitt intresse?

Busenkelt!  Du lämnar din intresseanmälan här >>>

Kontakt

Dagistelefonen är bemannad:
Mån-fre kl. 08-17

Telefonnummer direkt till dagiset:
08-550 440 51

Mail:
dagis@amigadjurcenter.se