Hunddagiset

Under februari månad slår vi upp portarna till AMIGAs Hunddagis! Det finns ca 12 platser att fylla! Välkommen med din intresseanmälan, läs mer här nedan.

 

Personalen som tar hand om din hund

På AMIGA bemöter vi kunden med kompetens. Hos oss blir din hund väl omhändertagen av utbildad personal med erfarenheter av att arbeta med hund, hundträning och på hunddagis. Personalen är även utbildade och diplomerade hundinstruktörer med över 10 års erfarenhet inom yrket. Som hundägare kan du känna dig trygg med att personalen tar hand om och ser till Din hunds behov.

 

Skötsel och rutiner 

 • Inlämning av hunden sker vardagar mellan ca kl. 07:00 och 09:00 och hämtning sker mellan ca kl. 15:00 - 18:00. 
 • Hunden anländer till dagiset, och avlämnas från detsamma, välrastad.
 • Hundar som behöver utfodras under dagen skickas med eget foder hemifrån och utfodras upp till 3 ggr/dag på dagiset. 
 • Dagiset använder egna skålar, halsband, selar och koppel när hunden vistas på dagiset. Övrigt material står ägaren för.
 • Hundarna rastas i Wedaområdet, Grusåsen, Brunnsäng och ev. andra närliggande platser.
 • I dagislokalen kommer hundarna bo lite som “hemma”. Det är viktigt för oss att det känns lite som att vara i sitt eget vardagsrum. Soffor, fåtöljer och mjuka bäddar är A & O!

 

Vad kostar en dagisplats på AMIGA?

På AMIGAs hunddagis hyr du en dagisplats 12 månader per år. Vi vill vara ett litet och gemytligt hunddagis och kommer att öppna för ca 12 hundar. Några platser är direkt avsedda för stora hundar som inte alltid har så lätt att få en dagisplats. 

 

Här finner även de största vovvarna sin plats ♥

 

En plats på AMIGAs dagis kostar 3400 kr. per hund och kalendermånad. I priset iingår flertalet förmåner just för dig som har din hund på vårt dagis! Läs nedan.

 

Vad ingår? 

 • En dagisplats reserverad enbart för Din hund.
 • Rastning och motion 2-3 gånger per dag. 
 • Aktiveringsträning i den omfattning som hinns med, särskilt för unga eller gamla hundar som inte riktigt orkar med längre promenader.
 • Upp till två kloklippningar per månad (värde 280kr./mån)
 • Du badar din hund gratis i vårt hundbadrum upp till 1 gång/mån.
 • 3% bonus på allt du handlar i AMIGAs butik! Bonusen är dubbelt så hög som för medlemmar i AMIGAs kundklubb!

 

Inskolningen kostar 225 kr./dag och pågår mellan 3-10 dagar beroende på individen. Under inskolningen rapporteras hundens framsteg till ägaren varje dag och inskolningen pågår under så kort tid som möjligt. Om hunden inte trivs i miljön eller inte fungerar ihop med de andra hundarna kommer inte hunden kunna antas till dagiset.

 

Hur anmäler jag mitt intresse?

Är du intresserad, kom gärna förbi oss så vi får träffa dig och din hund. Det går t.ex. bra att ta en fika i vårt hundcafé! Du kan också lämna din intresseanmälan här >>>

 

Frågor?

Skriv till info@amigadjurcenter.se eller ring 08 550 440 51 under AMIGAs öppettider.

 

Välkommen att kika in på vårt hunddagis lördag 25 januari. Läs mer >>>