Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sommarsvängen del 2: Historisk rundvandring på Oaxen 30 juni

30 juni, 2019 @ 15:45 - 18:00

Välkommen till Sommarsvängen, träningsutflykter under sommaren 2019 med AMIGA Djurcenter!

 

Upplägg

Vi sammanstrålar på en plats (cafe, badplats mfl.), tränar våra hundar och avslutar med fika. Dessutom hjälps vi åt att betygsätta platsen vi besöker, hur hundvänligt det är just där ♥

Varje tillfälle är unikt i sig, vi träffas på olika platser vid varje tillfälle och tränar olika moment tillsammans. Vad vi tränar styrs av vilka som kommer.

 

Sommarsvängen del 2: Historisk rundvandring på Oaxen

Välkommen till en historisk rundvandring tillsammans med hunden på skärgårdsön Oaxen! Med oss har vi en alldeles egen guide!

Susanne som är vår guide har växt upp på Oaxen samt drivit Oaxens Skärgårdshandel. Hon leder oss över ön till fots och berättar spännande historiska anekdoter om platsen och öborna under storhetstiden som kalknäring. Med dig på utflykten har du självklart din fyrbenta pälskling!

Vi möts på parkeringen innan färjeläget på Mörkö kl. 15:45 och tar färjan över till fots (avgår 16:00). Tillsammans

Vill du istället förbeställa baguette + dricka från Baguetterian, kontakta oss senast dagen innan kl. 12:00. Baguette + dryck 55:-

går vi en promenad som är 2,1 km lång. Under promenaden slår vi oss ner i naturen för en gemensam fika. Obs! Medtag eget fika samt vatten/skål till vovven (och ev. sittunderlägg om så önskas)! Utöver den miljö- och socialträning utflykten innebär i sig tränar vi olika moment tillsammans med våra hundar.

 

Hitta hit

Kör till Oaxen via Mörkö mot Söräng. Hör av dig för förfrågan om samåkning. Buss 785 hållplats Björnhagen (SL), bussen stannar invid färjeläget.

Sommarsvängen utgör tillfällen under sommaren 2019 och går ut på att träna i grupp i olika miljöer, den individuella cochingen ingår i deltagaravgiften.

Deltagaravgift: 100 kr./tillfälle och hund. Flerhundstillägg 50 kr./hund, för fler än en person per hund tillkommer 50 kr./pers. Deltagare utan medföljande hund betalar 200 kr.
Frågor: stina@amigadjurcenter.se tel. 0721 93 20 21

Arrangör: AMIGA Djurcenter och HundKanalen hundkurser & hundtjänst

Obs! Oaxenfärjan kostar 20 kr./pers. Detta bekostas enskilt.

Detaljer

Datum:
30 juni, 2019
Tid:
15:45 - 18:00
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/466382124112468/

Arrangörer

AMIGA Djurcenter
HundKanalen hundkurser & hundtjänst