Coronapolicy

Ang. Covid-19

Uppdaterades senast 8 januari 2021

AMIGA Djurcenter uttalar sig kring de nya restriktionerna och följer löpande upp myndigheternas rekommendationer och regler kring Covid-19. Det är allas vår plikt att göra det vi kan och som kursarrangör måste vi ta ett övergripande ansvar.

Många har skaffat hund under året och behovet av kurser är stort. För många är samröret med hunden det som utgör den fysiska kontakten under rådande omständigheter och vi vet att aktiviteter tillsammans med ens hund betyder väldigt mycket för många. Vi vill därför fortsätta erbjuda kurser och för att göra det inför vi än snävare riktlinjer. Om hundägaren vill gå kurs med sin hund ser vi det som vårt uppdrag att skapa trygga sådana!

Vi agerar genom att sänka maxantalet deltagare på våra egna kurser. Många kurstillfällen hålls utomhus och andra i vår luftiga hundhall. Hundhallen är stor och där ryms vi alla även med rejäla avstånd mellan varandra. När du går kurs hos oss kan du förvänta dig att vi ansvarar över att samtliga kursdeltagare respekterar varandras träningszoner och håller avstånden. Enligt de senaste direktiven från myndigheterna gäller att varje individ ska ha 10kvm för sig själv. Under resterande inomhussäsong tar vi in max 3-4 ekipage per kurs beroende på kurs och helst 1 förare per hund. Vid önskan om fler gäller max 2 personer per hund om vi kan säkerställa att endast 7 personer deltar exkl. kursledaren.

Vi erbjuder också alla kunder fri tillgång till handsprit. Munskydd gäller på våra inomhuskurser. Det går att köpa munskydd för 15 kr./st. om en inte har med sig ett eget. Vi hjälper till att hålla ordning och avstånd bland deltagare.

Vi hoppas att du känner dig väl betryggad för att komma på kurs och ha roligt tillsammans med vovven hos oss. Det är ju i slutändan med den du går på kurs med, inte de andra deltagarna.

Till kursen kan inte den komma som har några typer av symptom som kan bero på Covid-19. Inte heller den som är sammanboende med sådan. Om du missar något kurstillfälle pga sjukdom/symptom får du kostnadsfritt ta igen det tillfället vid en senare kurs.

Å du! Missa inte att vi har dragit igång med onlinekurser 2021!

Om du har några frågor och funderingar kring detta, kontakta Stina som är ansvarig på stina@amigadjurcenter.se