Badrummet!


Trött på att duscha hunden i en trång och osmidig duschkabin, eller på att stå obekvämt framåtböjd över badkaret? Nu kan du boka in din hund i vårt hundspa! Här badar du själv din hund!

I hundspa’t finns badkar för hundar upp till 65 kg. Karet är 124 cm långt och har en ramp till hunden så att du slipper tunga lyft. Med sin höjd på 90 cm slipper du stå framåtböjd i en obekväm arbetsställning!

Vad ingår?

  • Lån av handdukar så du slipper släpa hem och tvätta!
  • Schampoo och balsam från Espree ingår i bokningen (Oat & Honey, Rainforest eller Hypo-Allergenic). Vill du ha ett annat schampoo/balsam tar du med dig det.
  • Du har tillgång till  finns en handfön speciellt lämpad för föning av hund med två hastigheter och två värmelägen samt ett läge utan tillsatt värme.
  • Skyddsförkläde finns att låna.

När du är klar städar du av badkar och badrummet med befintlig städutrustning.

Vad behöver jag ta med mig?

Medtag bortse, kam eller andra produkter du behöver till din hund och annat som inte ingår i bokningen, se ovan.

Bokning av badrummet

Du betalar i samband med din bokning i kassan på AMIGA eller via betallänk/Swish med uppgifter som du får av oss. Ring för att boka: 08-550 440 51 vardagar mellan 11-18 och lördagar 11-15 eller skriv till boka@amigadjurcenter.se

Har du vägarna förbi och badrummet inte är bokat är du såklart varmt välkommen att hoppa in på studs!

Vad kostar det?

100 kr. för en hund – max 75 min.

150 kr. för två hundar – max 90 min.

Behövs längre tid än ovan nämnt behöver du boka du fler tider på raken. Handdukar och schampoo/balsam ingår till alla.

Avgiften är ej återbetalningsbar och erläggs i förskott.


Visste du att vi även har en hundfrisör? Läs mer >>>

—————————

Vill du hellre lämna in din hund enbart för badning?

Vi badar, fönar och borstar din hund till en kostnad av 350-450 kr. beroende på din hunds storlek och pälstyp. Eventuellt tillägg för lång päls är 25 kr. Vi trimmar ej men kloklippning ingår om så önskas (värde 140 kr). Sätt dig ner och ta en kopp kaffe eller te i vårt café medan du väntar! Eller bege dig ut på en shoppingrunda i området om du vill! Besöket tar upp till 90 min. Boka tid genom att ringa till 08-550 440 51 eller maila till boka@amigadjurcenter.se