Hemleverans

Hemleverans

En tjänst för dig som är medlem i AMIGAs kundklubb 

 

» Vi på AMIGA vill ge våra kunder bästa möjliga service. Därför lanserar vi nu tjänsten hemleverans  för medlemmar i vår  kundklubb.

» Tjänsten är kostnadsfri vid köp från 500 kr, i annat fall utgår en avgift á 50 kr.

» Att gå med i kundklubben är helt gratis! Du får även bonus på allt du handlar i butiken Klicka här för att bli medlem >>>

amigadjurcenter

Vad kan jag beställa?

Du kan beställa foder och tillbehör till hund, katt och gnagare.

GNAGARE

VILLKOR

Läs detta innan du beställer

Hemleverans gäller vid köp från 300 kr. vid samma tillfälle. I annat fall utgår en avgift á 50 kr. Endast klubbmedlemmar kan i dagsläget beställa hemleverans.

 

Vart levereras mina varor?

Leveransen sker i regel till lägenhetsport alt. tomtgräns vid boende i villa/radhus. Har du behov av bärhjälp längre än så? Berätta det när du beställer din hemleverans så undersöker vi hur vi på bästa sätt kan ordna den hjälpen!

 

Hur betalar jag?

Endast förskottsbetalning gäller  Ange ditt mobilnummer i din beställning så skickas en säker betallänk till dig där du betalar med ditt vanliga kontokort. Vid utebliven förskottsbetalning levereras varorna ej.

 

Hur beställer jag?

Maila till order@amigadjurcenter.se eller ring till 08-550 440 51 under AMIGAs öppettider.

Ange:

  • Ditt tilltalsnamn
  • Ditt mobilnummer
  • Adressen dit varorna ska levereras
  • Varan/varorna du önskar köpa och få hemlevererade

Observera att vi inte kan garantera att den vara du söker finns i lager, vi kan dock beställa hem din önskade vara om den säljs av någon av våra leverantörer. Fråga oss!

 

Kan jag avboka min leverans?

Självklart! Ring eller maila oss senast under leveransdagen kl. 15:00 då vi lägger körschemat. Efter att varan levererats till dig gäller samma villkor som om du handlar på plats i butiken. Öppnade förpackningar vid köp av foder, godis, tugg, spån, hö etc. returneras ej. Öppet köp 7 dagar gäller oanvända varor vid köp av t.ex. halsband, selar, täcken & pullovers, koppel och linor. Gäller ej reavaror.

Observera att varan du vill returnera inte hämtas hemma hos dig, du behöver således besöka butiken för att returnera varan. 

Den eventuella avgiften för hemkörningen är ej återbetalningsbar. 

 

Måste någon vara hemma när ni levererar varan?

Svar ja! Vi vill med säkerhet veta att vår hemleverans har kommit fram som den ska och om du är nöjd med varan. Leveranserna sker på kvällstid.

Vi levererar till följande områden:

VI KOMMER TILL DIG!

Blombacka
Brunnsäng
Bårsta
Fogdetorp
Fornhöjden
Geneta
Glasberga Sjöstad
Grusåsen

Hovsjö
Karlhov
Lina
Mariekäll
Ritorp
Ronna
Rosenlund
Saltskog

Södertälje centrum
Södertälje hamn/södra
Viksberg
Viksäter
Västergård
Östertälje

⇒ Bor du inte i något av dessa områden? Kontakta oss med en förfrågan om vi kan leverera varor hem till din adress ändå!